снимка diamanteverdejo, ТуитърКошмарно престъпление разтърси Пуерто Рико в петък. 27-годишният боксьор Феликс Вердехо

...
снимка diamanteverdejo, ТуитърКошмарно престъпление разтърси Пуерто Рико в петък. 27-годишният боксьор Феликс Вердехо
Коментари Харесай

Боксьор уби бременната си жена и я хвърли с бетонен блок в реката

снимка diamanteverdejo, Туитър

Кошмарно закононарушение раздруса Пуерто Рико в петък. 27-годишният боксьор Феликс Вердехо се съобщи на полицията, като заяви, че е умъртвил бременната си брачна половинка.

В петък бе обявено за изгубването на брачната половинка му Кейсла Родригес, след което ФБР стартира следствие, предава .

Тялото ѝ е намерено ден по-късно в лагуната, до момента в който „ изплувало ” на повърхността. Малко по-късно то е било разпознато, след което Вердехо е решил да се съобщи.
 
Боксьорът Вердехо, по-известен с прякора „ Диаманта ”, е упрекнат, че първо е нанесъл побой над жена си, след което я е инжектирал с разнообразни опиати, с цел да завърже за бетонен блок.

Следва изхърляне от местен мост в реката. Още по-бруталното е, че боксьорът е гръмнат бременната жена по-късно. Според информациите от прокуратурата в Пуерто Рико повода за това действие е, че мъжът е бил сърдит на брачната половинка си, че е забременяла.
 
В това грубо закононарушение медиите на тамошния остров настояват, че Вердехо не е бил самичък в незаконното действие, а е бил подпомаган от още някой, само че към момента няма информация дали е имал съизвършител.

В кариерата си Вердехо има 29 боксови срещи. В тях той има едвам две загуби и 27 победи, като 17 от тях са в резултат на нокаут против неговите съперници.

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР